top of page

Ervaar een oase van rust en ontspanning met onze "Stress Relief Massage"

Laat de spanningen van het dagelijks leven achter je terwijl wij met zachte en doelgerichte technieken uw spanningen en stress weg masseren. 

Deze behandeling richt zich specifiek op de gebieden waar stress zich vastzet, zoals de nek, schouders en rug, waardoor je een diepe ontspanning en verlichting zult voelen.

Ontdek hier meer over onze Stress Relief Massage

Onze Anti-Stress Massage is ontworpen om de spanningen en stress, welke zich in het lichaam hebben opgebouwd, te verlichten.

Tijdens deze massage maken we gebruik van verschillende technieken, waaronder diepe bindweefselmassage, langzame strijkbewegingen uit de Lomi Lomi Massage en gerichte drukpunten uit de drukpuntmassage om de spieren te ontspannen en de bloedcirculatie te verbeteren.

Door de stresspunten in de nek, schouders en rug aan te pakken, helpen we het lichaam om zich te ontdoen van opgehoopte stress en spanning.

Deze massage is niet alleen ontspannend, maar kan ook helpen om de algehele gezondheid en het welzijn te verbeteren door het stimuleren van het natuurlijke genezingsproces van het lichaam.

bottom of page