top of page

Stress Relief Massage

Ontdek de ultieme stressverlichting met de "Stress Relief Massage"van Massagetherapie Serendipity.

Laat stress en spanning achter je terwijl je geniet van een verkwikkende rug-, nek- en hoofdmassage, speciaal ontworpen om je mentale en fysieke welzijn te verbeteren. 

Wat is Stress Relief Massage?

"Stress relief" betekent "drukvermindering".

Onze Stress Relief Massage is een gezondheidsmassage welke gericht is op het verminderen van stress en het verbeteren van de algehele mentale en fysieke gezondheid. 

Zijn symptomen zoals spanning, overmatig denken, vermoeidheid, somberheid, angsten of vage klachten zonder duidelijke oorzaak je niet vreemd? 

Iedereen maakt zaken mee welke stress of pijn kunnen veroorzaken.

Het gebeurt dat spanningen en emoties zich opstapelen en leiden tot blokkades in de natuurlijke energiestroom van het lichaam. Dit kan resulteren in zowel fysieke als mentale ongemakken.

Onze Stress Relief Massage is meer dan alleen een moment van ontspanning. Het is een holistische benadering om stress te verminderen enje natuurlijke balans te herstellen. 

Stress kan zich manifesteren op vele manieren, van spierspanning tot mentale vermoeidheid. Onze therapeutische aanpak richt zich op het loslaten van opgebouwde spanning en het herstellen van de natuurlijke stroom van energie in je lichaam. 

Waarom Anti Stress Massage?

Naast het verminderen van angst en depressieve gevoelens, draagt onze Stress Relief Massage bij aan een betere slaapkwaliteit en versterkt het je immuunsysteem.

Deze massage is niet alleen een verwennerij maar tegelijkertijd een investering in je algehele welzijn. 

Stress Relief Massage - Massagetherapie Serendipity

Om je volledig onder te dompelen in ontspanning, combineren we de beste technieken uit onze Ontspanningsmassage, Lomi Lomi Massage en Drukpuntmassage. 

Deze krachtige combinatie richt zich op de specifieke punten van spanning in je lichaam, waardoor je snel verlichting ervaart. 

Massage met een tikkeltje energie?

Naast de combinatie van verschillende massagetechnieken voegen wij hier ook graag, wanneer u dat wenst, een tikkeltje energie aan toe.

Met mijn voetjes op de grond en zonder zweverig te handelen, laat ik uw lichaam en geest kennis maken met de energie van Reiki, Reconnectieve energie, Shamballah en Angellight energie tijdens de massage. Laat je scepticisme even achterwege en geef jezelf over aan de vernieuwende kracht van deze technieken. 

Anti Stress Massage in combinatie met kruidenstempelmassage?

Voor een nog diepere ontspanning, bieden we ook de mogelijkheid om onze Stress Relief Massage te combineren met een verkwikkende kruidenstempelmassage.

De warme geurige kruiden zorgen voor een diepe ontspanning van je spieren en helpen blokkades op te heffen, terwijl ze je zintuigen verwennen met hun kalmerende aroma's.

Na de massage mag je de kruidenstempels meenemen naar huis, zodat je de ontspanning kan voortzetten met een geurig bad of misschien wel een massage.

Investeer in je welzijn met onze Stress Relief Massage

Anti stress massage (rug, nek, hoofd) - 60 min : €60,00

Anti stress massage (rug, nek, hoofd) in combinatie met kruidenstempelmassage -        90 min : €120,00

Voel je herboren na een sessie van diepe ontspanning die zowel je geest als lichaam omarmt. 
Geef jezelf de rust en ontspanning die je verdient ! 
Maak vandaag nog een afspraak bij Massagetherapie Serendipity en laat de stress achter je.
bottom of page