top of page

Welkom in de wereld van pure verjonging en diepe ontspanning met onze Lomi Lomi Massage. Laat al je zorgen achter je terwijl we je meenemen op een reis van rust en vernieuwing, geïnspireerd door oude Hawaiiaanse tradities.

Wat is Lomi Lomi Massage?

Lomi Lomi, ook bekend als de "Hawaiiaanse tempelmassage", is meer dan alleen een behandeling. Het is een ervaring van totale harmonie tussen lichaam, geest en ziel.

Deze traditionele massagevorm combineert zachte strelingen, ritmische bewegingen en diepe weefseltechnieken om spanning te verlichten, de energiestromen te herstellen en de algehele balans te bevorderen.

Voordelen van Lomi Lomi Massage:

  • Diepe ontspanning: Laat spanning en stress moeiteloos van je afglijden terwijl je geniet van de vloeiende bewegingen van de Lomi Lomi techniek.

  • Verbeterde circulatie: Stimuleer de bloedsomloop en bevorder de afvoer van toxines voor een vernieuwd gevoel van vitaliteit.

  • Loslaten van emotionele blokkades: Ervaar een gevoel van emotionele bevrijding terwijl de massage helpt om vastzittende emoties los te laten.

  • Verjonging van lichaam en geest: Laad jezelf op en voel je vernieuwd en verjongd na elke sessie.

lomi lomi massage aan huis, lomi lomi massage in Balen, lomi lomi massage in Ham
  • Facebook
Massage Serendipity, aangesloten bij de Belgische Massage Federatie

Meld je aan en kom als eerste te weten wanneer we starten met deze fantastische massage

Dank voor je inschrijving!

lomi lomi massage in Balen, lomi lomi massage in Ham, lomi lomi massage in Leopoldsburg
bottom of page